Murel-Design – Lisbeth Murel

 I min maleproces fascineres jeg i høj grad af farver. Deres spil med og imod hinanden, er en stærk drivkraft i mine værker. Mine malerier kan bringe associationer til landskabselementer, mere eller mindre ubevist er det dér jeg ender med at finde ro.

De bliver skabt under stor intensitet, ud fra noget indre, som selvfølgelig afspejler mig. Det er en abstrakt verden hvor jeg kan udtrykke mig uden ord og i stedet i farver og stemninger. Det er lige præcis dér min passion ligger.  Det liv jeg lever kommer til udtryk på mine lærreder, det er ganske enkelt, indtryk fra hverdagen omkring mig, menneskelige relationer, rejser til spændende landskaber, men også naturen lige uden for døren, som påvirker og inspirerer mig.

Mine malerier er som oftest abstrakte og i nogle få indgår dyr i et miks med det abstrakte. De er alle malet med akryl på lærred.

Du er velkommen i mit Galleri/ Showroom, hvor jeg bor og arbejder – kontakt mig for en fremvisning, så åbner jeg med glæde mit Galleri.

Deltager i Åbne Atelierdøre

 

Lisbeth Murel

Paradisstien 5

3300 Frederiksværk

29 60 83 80

lisbethmurel@gmail.com

www.murel-design.dk