Helen Nielsen

Billedkunstner Helen Nielsen

Billedkunstner Helen Nielsen (f. 1988, Frederiksværk) er kendt for sin fortolkning af naturen og det samspil der er med mennesket eller mangel på samme. Med stærke farver og naturen som direkte drivkraft i værkerne – lige fra forårets hagl på lærredet som slår sig ind, til det rolige vand der får farverne til at glide sammen og omfavne hinanden – suges du ind i det drama der udspiller sig mellem mennesket og naturen.

I den farvige serie af værker ’In the Sky’ er mennesket repræsenteret i naturen som høje bygninger der skraber himlens loft. Kun fuglene kan konkurrere med de højder mennesket ønsker at opnå i en verden de ikke forstår.

Den menneskelige adfærd er portrætteret i serien ’PIFT’, hvor naturens vand får farverne til at flyde sammen i ansigtslignende træk. Hvert værk har en tilhørende fabelhistorie om en menneskelig adfærd, som er genkendelig og morsom – hvis man kan lide at grine af sig selv.

Du kan møde Billedkunstner Helen Nielsen i og omkring Frederiksværk ved forskellige lokale lejligheder som krudtværksfestivalen, kunsthåndværksmarkeder i Frederiksværk kunstforening og ved den årlige sommeraktivitet for børn og unge i Halsnæs, hvor vi maler ude i det fri ved kanalen mellem Ågalleriet og kunstforeningens atelier i juli måned.

Deltager IKKE i Åbne Atelierdøre

 

Helen Nielsen
 
Dyssevænget 21,
 
3300 Frederiksværk
 
 
tlf. 20835810
 
cvr. 35354964